Ha kandallót szeretne

Kérjük, hogy már az építkezés tervezési fázisban keressenek meg minket ingyenes tanácsadásért, mivel a kandalló helyének megfelelő kialakításával, a megvalósításkor nem kényszerül kompromisszumokra!

Rövid határidővel, egy nap alatt felépítjük kandallóját!

Hívjon bizalommal a +36 20 9 444 820 -as telefonszámunkon!

»Tovább olvasom a cikket.

Mennyibe kerül Önnek egy komplett kandalló?

Egy kandalló megépítésének költsége több tényezőtől függ. A  kandallóburkolat típusa, anyaga és mérete, valamint a tűztér típusa, teljesítménye és az esetleges extra  tartozékok is formálják a kandalló árát .Ne feledkezzünk meg a    beépítési költségekről sem, hiszen nem mindegy, hogy hová, milyen kéménybe, mennyire tagolt falra, milyen kürtő kialakítással készül a kandalló.

Mindig a megrendeléskori árak érvényesek (a megrendelőlapon rögzítve), a késöbbi árváltozások a Vevőt nem érintik!

Kérem, tartson velem, hogy segíthessek Önnek a választásban!

»Tovább olvasom a cikket.

Pantech EVO tűzterek

pantechevoA legújabb generációs fatüzelésű tűztér:Teljesímény és hatásfok:
Nagy hőleadó felületek, három darab bordázott hőcsatorna,másodlagos és harmadlagos levegőellátás, teljesen zárt égéstér (passzív házba is építhető), alapon külsőlevegő ellátású és levegő előmelegítő rendszerrel.

12-15 órás égési idő egyetlen megrakással!

Élettartam:
4-5 mm-es falvastagságok,samott-vermikulit bélés,porleválasztó és lángterelő rendszer alkalmazása öntvény füstcsappantyúval. Magas szintű, hosszú fejlesztő mérnöki munka eredménye.
Desing:
Diszkrét kezelő szervek,maximális üveg felület,NERO üvegezés. Ez a tűztér már a jövő elvárásainak megfelelő technológiai fejlesztéssel készült.

Vízteres változatban is kapható!

»Tovább olvasom a cikket.

Panaqua vízteres tűzterek

A hosszú élettartamot az egyedülállóan magas falvastagság (5mm), a fokozottan jó anyagminőség és a kiváló minőségű szerelvényezés biztosítja. A kitűnő szerkezeti megoldások és a magas szabályozhatóság nyújtja a magas 80 %-os hatásfokot. A termék a legszigorúbb és legújabb TÜV európai normás vizsgálatokon a legjobb minősítést kapta. A magas tűztér kúp minimálisra csökkenti a befüstölés lehetőségét. A légfüggöny hosszan tisztántartja az üveget.

A Panaqua EVO tűztércsalád levegő ellátása a lakáson kívülről is történhet és egyetlen megrakással 12- 15 órás égési idővel is számolhatunk!

»Tovább olvasom a cikket.

Pantherm tűzterek

A hosszú élettartamot az egyedülállóan magas falvastagság, a fokozottan jó anyagminőség, és a kiváló minőségű szerelvényezés biztosítja.

A nagy tömeg és a nagy hőleadó bordák magas hőleadó felületet adnak. Adott kategóriában a tűztér a legnagyobb súllyal rendelkezik.

A termék a legszigorúbb és legújabb TÜV európai normás vizsgálatokon a legjobb minősítést kapta. A magas tűztér kúp minimálisra csökkenti a befüstölés lehetőségét. A légfüggöny hosszan tisztán tartja az üveget.
A pillangószelep magas hatásfokot és jó szabályozhatóságot garantál.

 

»Tovább olvasom a cikket.

Központi fűtés kandallóval

A Gulyás Kandalló kétféle megoldást kínál a kandalló központi fűtésként való hasznosítására:

 

1. Légfűtéses központi fűtés

 

Az általunk használt korszerű tűzterek tulajdonképpen légfűtő berendezések,mivel annak a helyiségnek a levegőjét fűtik közvetlenül ahol a kandalló van. Ebben a helyiségben a hő elosztás homogén, mivel a kandalló a gravitációs légfűtés (hő átadás, áramlás) elvén működik és nagyon jól elosztja a meleget a szoba minden pontjára.

Abban az esetben , ha a kandallónkkal a házunk kandallótól távol eső helyiségeit is szeretnénk fűteni speciális ventilátor segítségével , egy hőszigetelt csőhálózaton bárhová elvezethetjük a kandallóban keletkezett meleg levegőt. A rendszer rendkívül egyszerű , hatékony és csendes.

Telepítése az egyszintes, padlással rendelkező házakba a legcélszerűbb mert a padlástérben kitűnően elfér a ventilátor és a csőhálózat is. A fűteni kívánt helyiségek plafonján csak egy diszkrét , esztétikus megjelenésű légbefúvót láthatunk.

A komplett légtechnika bekerülési költsége egy átlagos családi ház esetében a befúvások és a ventillátorok számától függően 250.000.- 350.000.- Ft.

 

2. Vizes rendszerű központi fűtésre köthető kandalló

 

A vízteres kandalló tűzterekkel és kályhákkal melegvizet tudunk előállítani, így hagyományos központi fűtéses rendszert működtethetünk velük.

Vízköpenyes kandallót nyílt és zárt rendszerű fűtésrendszerre is köthetünk.

 

 

 

»Tovább olvasom a cikket.

  

Ajánlatkérés:

06-20/9444-820


Partnereink

Ampron

Bioszauna

Tondach kerámia tetőcserepek kereskedelme
Tondach kerámia tetőcserepek kereskedelme

Az elektromos árnyékolók szakértője.