Központi fűtés kandallóval

A Gulyás Kandalló kétféle megoldást kínál a kandalló központi fűtésként való hasznosítására:

 

1. Légfűtéses központi fűtés

 

Az általunk használt korszerű tűzterek tulajdonképpen légfűtő berendezések,mivel annak a helyiségnek a levegőjét fűtik közvetlenül ahol a kandalló van. Ebben a helyiségben a hő elosztás homogén, mivel a kandalló a gravitációs légfűtés (hő átadás, áramlás) elvén működik és nagyon jól elosztja a meleget a szoba minden pontjára.

Abban az esetben , ha a kandallónkkal a házunk kandallótól távol eső helyiségeit is szeretnénk fűteni speciális ventilátor segítségével , egy hőszigetelt csőhálózaton bárhová elvezethetjük a kandallóban keletkezett meleg levegőt. A rendszer rendkívül egyszerű , hatékony és csendes.

Telepítése az egyszintes, padlással rendelkező házakba a legcélszerűbb mert a padlástérben kitűnően elfér a ventilátor és a csőhálózat is. A fűteni kívánt helyiségek plafonján csak egy diszkrét , esztétikus megjelenésű légbefúvót láthatunk.

A komplett légtechnika bekerülési költsége egy átlagos családi ház esetében a befúvások és a ventillátorok számától függően 250.000.- 350.000.- Ft.

 

2. Vizes rendszerű központi fűtésre köthető kandalló

 

A vízteres kandalló tűzterekkel és kályhákkal melegvizet tudunk előállítani, így hagyományos központi fűtéses rendszert működtethetünk velük.

Vízköpenyes kandallót nyílt és zárt rendszerű fűtésrendszerre is köthetünk.

 

 

 

A lakásunk több helyiségének befűtésére választhatunk vízteres és légfűtéses kandalló kályhákat is!

A fafűtés helyett választhatjuk az olcsó és gazdaságos pellet fűtést is!

» Vissza

  

Ajánlatkérés:

06-20/9444-820


Partnereink

Ampron

Bioszauna

Tondach kerámia tetőcserepek kereskedelme
Tondach kerámia tetőcserepek kereskedelme

Az elektromos árnyékolók szakértője.